Važna obavijest za studente (ponedjeljak, 23. 3. 2020.)

0

Obaviještavam zainteresirane studente Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu da ću od 16. ožujka 2020. god. provoditi nastavu na daljinu, putem mrežne stranice www.mir.hr.

Studenti će nastavnim materijalima pristupati kao i obično – prijavljujući se osobnom šifrom. Osim materijala koji su već dostupni u pripadajućim kategorijama, studenti će moći pregledavati i video-predavanja. Za konzultacije ću biti dostupan putem elektronske pošte.

Više informacija i uputa studenti će dobiti cirkularnim mailom u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. god.


Otkazano je studijsko putovanje, predviđeno za subotu, 21. ožujka 2020. god.


Dana 20. ožujka 2020. god. zainteresirane studente obavijestio sam da će se nastava na daljinu – prema informacijama iz nadležnog ministarstva – održavati barem do 19. travnja 2020. god. Kako bih poboljšao kvalitetu nastave na daljinu, istoga dana obavijestio sam da prelazimo na Merlin i na sustav za webinare. Studenti će dobiti detaljne upute, a za ulazak u virtualnu sobu koristit će link, nakon čega će se prijaviti elektroničkim identitetom. Potrebno je da se na računalu ili mobitelu prethodno instalira Flash Player. Sami ulazak u sobu moguć je samo i isključivo ako je i kada je domaćin (profesor) u njoj. Preporučam da za vrijeme nastave budete na mjestu gdje ćete moći nesmetano komunicirati (glasom ili upisom teksta).

Predavanja će u sobi za webinare biti snimana, a snimka će kasnije biti dostupna u sustavu za webinare.

“Bogoštovlje i kreposti” – https://connect.srce.hr/w1920-82528/

“Crkva u digitalnom dobu – mogućnosti i izazovi” – https://connect.srce.hr/w1920-186012/

Svima želim uspješno studiranje.

Objavljeno: 13. 3. 2020. / Ažurirano: 21. 3. 2020.

Mr. sc. Šimun Markulin

Share.

Comments are closed.