Elizabeta Gojan pristrana i neprofesionalna, no gledatelji i dalje bez isprike!

0

Programsko vijeće HRT-a u utorak je potvrdilo da je voditeljica Elizabeta Gojan u HTV-oj emisiji i prijenosu inauguracije predsjednice Kolinde Grabar Kitarović bila pristrana i neprofesionalna: “Usprkos tehničkoj vrsnoj organizaciji i realizaciji projekta zbog nedovoljne uredničke pripremljenosti došlo do iznošenja neprovjerenih podataka, odstupanja od stilski neobilježenog moderiranja i neprimjerenih komentara”.

Predstavnik novinara i drugih zaposlenika HRT-a u Programskom vijeću Jozo Barišić pozvao je na odgovornost i nadređene urednike, koji su u prvim reakcijama čak dali vrlo pozitivne ocjene cjelokupnom angažmanu HRT-ove ekipe.

Neprofesionalnim i nepristojnim nastupom voditeljica Gojan osramotila je javnu televiziju. Dobro se sjetiti i trenutaka kada je Predsjednica zamolila da se na kratko prekine prijenos iz uspinjače, no režija je ipak domaćoj i svjetskoj javnosti pustila kadar u kojem Predsjednica čisti cipele. Najsvečaniji čin u državi pretvorio se u odmazdu u režiji HRT-a. Kakve će kazne snaći odgovorne, tek nam predstoji vidjeti. Do sada gledatelji nisu dobili ni običnu ispriku!

Članovi Programskog vijeća HRT-a su: Josip Jelić, Neda Ritz, Sanja Ravlić, Zoran Šangut, Bruno Kragić, Ivica Maštruko, Arsen Oremović, Aleksandar Milošević, Zdravko Kedžo, Zoltan Kabok i Jozo Barišić.

foto: in-portal.hr

Share.

Comments are closed.